beste aliexpress aankopen 2018

Beste AliExpress aankopen vinden van 2018

Wat maakt de aankopen die je kan doen bij onze aziatische conglomeraat de beste aankopen van 2018 ? Aantallen…

Immers mag je er van uit gaan dat wanneer een artikel vaak wordt besteld, en hier positieve reacties op komen, dat dit de juiste keus is om zelf ook te proberen.

Naast wat adviezen van de beste aliexpress aankopen die je kan doen, geven we je tips om zelf de beste artikelen te kunnen vinden. Waar je op moet letten, en hoe je dat op de snelste manier kunt doen.

De beste aankopen zelf vinden

Elke website die het eenvoudig maakt om een review of mening achter te laten, bouwt hiermee vertrouwen op, of breekt dit juist af. Dit geldt voor AliExpress net zo goed als voor Ebay, Coolblue of Bol.com, en sinds kort Marktplaats.

Dit vertrouwen wordt weergegeven in Sterren, aantal bestellingen, en aantallen van favorieten van een product.

Wat zegt het aantal sterren bij een product

Deze kennen we ook van de Google rich snippets , het gemiddelde aantal sterren bij een product of verkoper geeft weer of hij of zij betrouwbaar is. Hoge scores bij de winkel zelf geeft aan dat er weinig tot geen problemen zijn met (juiste) levering en de kwaliteit van het product.

zelfde product met weinig bestellingen en 4 sterren score
zelfde product met weinig bestellingen en 4 sterren score
zelfde product met veel bestellingen en bijna 5 sterren score
zelfde product met veel bestellingen en bijna 5 sterren score

De score en aantal bestellingen maakt de keus vaak makkelijker, tenzij je gewoon het minst wilt betalen.

Wat zeggen deze sterren over het product

Binnen een week binnen maar defect? negatieve review.
Aankoop komt in perfecte staat binnen, maar het duurde 2 maand en het verjaardagskado komt nu een week te laat? negatieve review.

De sterren combineren hiermee alle negatieve en positieve punten die kopers hebben achtergelaten. Hoe hoger hoe beter dus.

Hoe vaak is een product besteld

De sterren zijn een goed uitgangspunt, maar hoe vaak hetzelfde product door andere kopers is besteld, geeft veel beter zijn populariteit weer. In de opsomming met de beste aliexpress aankopen verderop in dit artikel, zal je zien dat er tienduizenden mensen zijn die hetzelfde product hebben besteld.

Bij zulke aantallen, en ook nog eens een sterscore van meer dan 4.5 mag je er van uit gaan dat het een degelijk, goed en populair product is.

Het aantal reviews of feedback van het product

Niets is lekkerder dan wanneer je ontevreden bent dit ook even te laten weten. En zeg nou zelf, dat recht heb je ook. Het is niet alleen een goede uitlaatklep maar je helpt andere kopers ook om inzicht te krijgen in wat er bij de winkel of verkoper mis kan gaan.

Staar je niet blind op een 1 ster review tussen 200 aankopen, want dan praat je over 0,5% negativiteit, en fouten blijven menselijk. Uiteindelijk heeft aliexpress voor de regelmatige koper altijd een vangnet als er iets mis gaat.

Een met de beste AliExpress aankopen van 2018

Aangezien we bijna op de helft van het jaar zijn, zeggen de cijfers bij onderstaande producten meer over het succes in 2018 dan dit jaar.

De beste aliexpress aankopen van 2018 hebben we hier voor je op een rij gezet. Aliexpress staat bekend om de handel van meest uiteenlopende elektronische hoogstandjes die er vanuit azie te bieden zijn. En dat allemaal voor bijzondere lage prijzen. We hebben deze lijst voor je aangemaakt met een handgreep van meest populaire producten van aliexpress over 2018.

Smartphone

Lenovo k5 play

 • Aantal verkopen: 9913
 • Stemmen: 6521 (4.8/5)
 • Favoriet: 30774
 • Prijs: € 90.87

Lenovo K5 play overzicht

Deze Lenovo k5 play  heeft al meer dan 9913 modellen weten te verkopen. Meer dan 6521 hebben gestemd op dit product voor een totaal score van 4.8 / 5 sterren. Deze smartphone is tevens door meer dan 30774 als ‘favoriet’aangemerkt. Met zulke cijfers heb je eigenlijk geen reclame meer nodig.

Screenprotector

Iphone gehard glas voor je smartphone

 • Aantal verkopen: 71376
 • Stemmen: 34916 (4.8/5)
 • Favoriet: 22419
 • Prijs: € 1.60

iphone gehard glas

Last van krasjes, of wil je krassen voorkomen? Deze screenprotector van gehard glas is de absolute nummer 1 op aliexpress. Meer zijn 34 duizend mensen gingen je voor en hebben stuk voor stuk een positieve review achtergelaten. Dus voor je waardevolle smartphone is dit zeker een aanwinst. Ze zijn bij deze verkoper te bestellen voor uiteenlopende modellen telefoons.

Draadloze headset

Wireless bluetooth headset

 • Aantal verkopen: 36268
 • Stemmen: 13625 (4.5/5)
 • Favoriet: 24928
 • Prijs: € 2.03

Wireless bluetooth headset

Niets is fijner dan geen opgeknoopte oordopjes uit de knoop te halen. Deze set van draadloze oordopjes is via bluetooth te verbinden met je smartphone. Tevens functioneert hij prima als een headset, wat betekent dat je er ook mee kan bellen. De achterkant van de oordopjes zijn magnetisch waardoor een knoop uitgesloten is bij het bewaren. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren en kosten met een prijs van rond de 2 euro bijna niets.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *