maxi cosi of kinderwagen via aliexpress bestellen

Een maxi cosi of kinderwagen via AliExpress bestellen

Wederom is AliExpress van alle markten thuis en heb ik voor je uitgezocht of je met succes, en welke kinderwagen je via aliexpress kunt bestellen.

Je wilt immers wat leuks voor je kind, hier lang van kunnen genieten, zeker weten dat het aankomt en dat het bij aankomst heel is. En hoe zit het dan met invoerkosten? Waar kan ik voorbeelden vinden van deze kinderwagens?

Een maxi cosi bestellen bij AliExpress

Als we het hier hebben over maxi cosi, dan hebben we het over een autostoel die makkelijk te dragen is. De merknaam Maxi Cosi zal je niet snel terugvinden op AliExpress, en mocht je deze wel tegenkomen, houdt er dan rekening mee dat de douane niet houdt van imitatie.

Als je een autostoel zoekt zoals de Maxi Cosi, klik dan hier voor de populairste modellen bij AliExpress.

Verzending van Aliexpress kinderwagens naar Nederland

Kiezen voor verzending naar Nederland

Kiezen voor het land waaruit het verstuurd wordt
Kiezen voor het land waaruit het verstuurd wordt

Voor deze informatie kan je altijd terecht bij de winkel of verkoper op AliExpress. Je hebt vaak namelijk de mogelijkheid aan te geven vanuit welk land je wilt dat het product verzonden wordt. Niet alle landen leveren naar Nederland, maar de meesten gelukkig wel

Welke douane of inklaringskosten komen er bij

Standaard is het zo dat wanneer het bestelde product meer kost dan € 23.- , je over het totaalbedrag BTW moet betalen en daarbij een bedrag aan inklaringskosten.

De kosten die de pakketdiensten rekenen voor de inklaring liggen vast en zijn onafhankelijk van de waarde van de bestelling. PostNL rekent 13,00 euro. EMS rekent 17,50 euro en UPS rekent 2,5% van de waarde (met een minimum van 10,50 euro)

Deze kosten worden niet door de Winkel gerekend, maar later pas door de Douane, wanneer je pakket bij de grens aankomt. Reken dus altijd uit of de Kinderwagen bij aliexpress echt goedkoper is, ook met de extra kosten die er mogelijk bij komen kijken

Hoe lang duurt het voor ik de kinderwagen ontvang

Voor AliExpress geldt standaard een levertermijn van 14 tot soms 40 dagen, en uitzonderlijk tot 60 dagen. Let altijd bij de verkoper goed op welke datum hij of zij vermeldt. Soms kan je de levertijd verkorten als je iets meer voor verzending over hebt, maar dit moet natuurlijk in verhouding staan tot het totaalbedrag.

Een opvouwbare kinderwagen voor in het vliegtuig

Er wordt met je meegedacht daar in Azië. Wil je met de kids en het vliegtuig op vakantie, overweeg dan deze opvouwbare kinderwagen voor in het vliegtuig. Er zijn niet veel verschillende modellen, maar zijn wel een paar populaire. Niet alle kinderwagens bij aliexpress verzenden naar Nederland, maar de modellen die ik nu noem zijn opvouwbaar, en geschikt voor verzending naar Nederland.

Waar je bij het bestellen op moet letten

Let bij het bestellen altijd op de volgende punten

  • Bestellingen: Hoeveel bestellingen zijn er van het product geplaats
  • De Sterscore: Hoeveel van de kopers waren tevreden over het product

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving waar je bij het bestellen bij AliExpress op moet letten.

Deze 2 punten geven aan hoe betrouwbaar een product is, en zo voorkom je vervelende verassingen. (Dit geldt overigens niet alleen voor Aliexpress maar ook voor producten bij Nederlandse webshops.)

Voorbeelden van kinderwagens via AliExpress

Klikken op één van de genoemde modellen opent een nieuw venster naar de genoemde kinderwagens bij AliExpress. De foto’s zijn daar te vergroten.

Opvouwbare kinderwagens

Opvouwbare kinderwagen bij AliExpress - Grijs
Opvouwbare kinderwagen bij AliExpress – Grijs
Opvouwbare kinderwagen bij AliExpress - gratis verzending
Opvouwbare kinderwagen bij AliExpress – gratis verzending

Maxi Cosi van AliExpress

Even een notititie, want in dit geval hebben we het over een maxi cosi zoals we een zitje noemen voor in de auto. Er bestaat zoals je weet ook het merk ‘Maxi Cosi’ maar merken mogen om trademark redenen via AliExpress niet ingevoerd worden. Bij AliExpress vind je deze autostoeltjes onder de naam: autostoel kinderwagen of alleen autostoel.

Is een Maxi Cosi van AliExpress goed

Als we de feedback, reviews en ervaringen van klanten mogen geloven, en positief nieuws laat je vaak niet zonder reden achter, dan kun je met een gerust hart een maxi cosi bestellen.

De kopers zijn tevreden over de kwaliteit, en zijn blij met de prijs waarvoor ze aangeboden worden. Alleen een autostoel zoals de maxi cosi kost misschien in nederland iets minder, maar de mogelijkheid om deze stoel ook uit te kunnen klappen en te gebruiken als kinderwagen ontbreekt er aan.

Je slaat dus 2 vliegen in 1 klap met een uitklapbare autostoel.

Uitklapbare Maxi Cosi kinderwagen bij AliExpress - gratis verzending
Uitklapbare Maxi Cosi kinderwagen bij AliExpress – gratis verzending

Kinderwagen van aliexpress voor het kleinste budget

Er worden al kinderwagens aangeboden vanaf een bedrag van totaal € 60.-. Hiervoor koop je een lichtgewicht opvouwbare kinderstoel. Deze worden echter lang niet altijd gratis verzonden, en gezien de grootte van het pakket moet je rekening houden met verzendkosten van ca €35.-

Kinderwagen bij AliExpress - klein budget
Kinderwagen bij AliExpress – klein budget

De meest populaire kinderwagens die je bij AliExpress kan vinden hebben we voor je genoemd. Mocht je zelf ervaring hebben met een ander model of verkoper, laat het ons en anderen dan vooral weten met een reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *