Playstation 4 met 2 controllers

Playstation 4 met 2 controllers kopen, wel of niet doen

Veel aanbiedingen online voor de console van Sony bieden niet een Playstation 4 met 2 controllers aan. Als je samen met je vrienden wilt kunnen spelen is dit natuurlijk weel handig als er 2 controllers meegeleverd worden.

Het is echter niet altijd een voordelige optie om een console te kopen waar 2 controllers bij zitten. de meeste aanbiedingen bestaan immers uit de console met 1 controller en een extra spel. Vaak is het daarom handiger gebruik te maken van een Playstation 4 bundel in plaats van een losse console die met 2 controllers geleverd wordt.

Playstation 4 met 2 controllers

We hebben bij onze partner de volgende aanbiedingen gevonden die een Playstation 4 met 2 controllers bevatten:

Wat kost een extra controller

Wat kost een extra controller
Wat kost een extra controller

Een extra Playstation 4 controller kost voor een imitatie merk ongeveer € 32.99 en voor de originele versie ca. € 59.-. Deze prijzen voor originele controllers is al een lange tijd hetzelfde gebleven, de ervaring met imitatie merken loopt uiteen, dus bekijk voor je imitatie koop even naar de reviews

Een extra controller zorgt er voor dat je samen kan spelen met iemand anders. En laten we eerlijk zijn, in je eentje spelen terwijl de ander zit toe te kijken is maar de helft van de fun. Daarnaast bieden een hoop spellen een 2 player modus aan om samen te werken.

Hier volgen wat tips voor extra controllers in verschillende kleuren en prijzen.

Een bundel is uiteindelijk goedkoper

Een bundel is uiteindelijk goedkoper, want zoals je hebt kunnen zien is het wel mogelijk de Playstation 4 te kopen met 2 controllers, maar niet erg voordelig. Als je ons artikel over Playstation 4 bundels bekijkt dan zie je al snel dat je voor een bundel met 3 games minder geld kwijt bent, dan een Playstation met 2 controllers zonder games. Tel de kosten van een spel maar eens op bij de kosten voor een Playstation 4 met 2 controllers en dan zie je al snel dat je helemaal niet voordeliger uit bent.

Liever 1 controller en een losse bijhalen

Laten even een simpel rekensommetje maken.

  1. Een playstation 4 met 1 controller maar met 3 games kost op dit moment € 345.-. Haal hier een extra originele controller bij en je zit op een totaalbedrag van € 404.95

  2. Een Playstation 4 met 2 controllers kost € 369.-. Als we nu gaan kijken naar de prijzen van 3 losse games (dezelfde als in de aanbieding hierboven) dan kosten deze € 20.99 + € 32.- + € 20.99 = € 73,98. Samen met de Playstation 4 met 2 controllers kom je dan uit op een bedrag van € 442,98

Het verschil tussen een bundel met extra controller, of een console met 2 controllers en de games los bijkopen levert een verschil op van maar liefst € 38,03 (daar heb je al weer een game voor)

Ps4 aanbieding 2 controllers is niet voordeliger

Hoewel je een Playstation 4 met 2 controllers kan kopen, is het verstandiger te gaan voor een bundel met extra game(s) en hier een tweede controller bij te kopen. De Playstation 4 bundels zijn wel regelmatig in de aanbieding, dus houdt vooral de prijzen goed in de gaten voor je je aankoop doet. Waar je dat kan doen? Bij bol.com natuurlijk:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *