Beste gratis video editor software - title

22 Beste gratis video editors voor desktop, mobiel en instagram. Een edit programma voor elk platform

Het vinden van de beste gratis videobewerkingssoftware moet een kernonderdeel zijn van het videosucces van elke e-commerce ondernemer. Verbluffende video-inhoud kan echt helpen bij het stimuleren van conversies en ROI voor uw online winkel. Of het nu gaat om Instagram-verhalen , Facebook-advertenties of getuigenissen van YouTube-producten, met de beste gratis videobewerkingssoftware ziet uw merk er strak en professioneel uit.

Met de hoeveelheid en kwaliteit van beschikbare videobewerkingssoftware hoef je geen Spielberg te zijn – of zijn budget te hebben – om epische resultaten te krijgen.

In dit artikel stellen we de beste gratis videobewerkingssoftware van internet samen. Onze lijst is gericht op de meest veelzijdige gratis videobewerkingssoftware die we konden vinden. Hoewel elke gebruiker verschillende behoeften heeft, geeft deze gids u een goed overzicht van wat u van elke video-editor kunt verwachten en hoe u er het beste uit kunt halen.

Onze selectie is onderverdeeld in de beste gratis videobewerkingssoftware voor desktop, mobiele videobewerkingsapps en video-editors voor Instagram. klaar om te beginnen?

Licht, camera, actie!

Beste gratis videobewerkingssoftware voor desktop

De volgende lijst met de beste gratis videobewerkingssoftware is desktop-gebaseerd. Desktoptoepassingen hebben doorgaans meer bewerkingskracht dan mobiele apps. Gebruik deze video-editors wanneer u inhoud met een langere afspeeltijd voor YouTube of uw website wilt produceren .

Al deze video-editors zijn ofwel volledig gratis te gebruiken of hebben een uitstekende gratis versie. Deze videosoftware varieert van eenvoudig tot geavanceerd.

1. Blender

Beschikbaar op Windows, Mac en Linux.

 

gratis video editor - Blender

Blender, een van de beste gratis videobewerkingssoftware, is beschikbaar op Windows, Mac en Linux.

Blender is een open source programma dat volledig gratis te gebruiken is. Blender is eigenlijk ontworpen als een 3D-animatiesuite, maar het wordt geleverd met een zeer nuttige video-editor. De video-editor van Blender zou voldoende moeten zijn voor de meeste van je video-behoeften.

Met de editor kunt u basishandelingen uitvoeren, zoals knippen van video’s en splitsen. Hiermee kunt u ook complexere taken uitvoeren, zoals videomaskering. Dit maakt het een zeer flexibele video-editor en is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers.

De Blender Video Editor bevat de volgende functies:

 • Live preview, luma-golfvorm, chroma-vectorscoop en histogramweergave.
 • Audio mixen, synchroniseren, scrubben en golfvormvisualisatie.
 • Tot 32 slots voor het toevoegen van video, afbeeldingen, audio en effecten.
 • Snelheidsregeling, aanpassingslagen, overgangen, hoofdframes, filters en meer.

Voordelen: perfect voor geavanceerde gebruikers die niet worden afgeschrikt door alle functies.

Nadelen: de enorme reeks functies maken de leercurve een beetje steiler. De meeste tutorials zijn gericht op de 3D-animatie / modelleringskant. De middelen om u te helpen met de video-editor zijn zeer beperkt.

Ideaal voor: geavanceerdere projecten waarbij 3D-animatie mogelijk is.

2. Lightworks

Beschikbaar op Windows, Mac en Linux.

Lightworks is nog een van de beste gratis videobewerkingssoftware. Het is beschikbaar op Windows, Mac en Linux.

Lightworks is een van de krachtigste video-editors op de lijst. Het zit vol met handige functies. De gratis versie zou voor de meeste gebruikers meer dan genoeg moeten zijn. De pro-versie kost $ 25 per maand.

Deze video-editor bevat het volgende in de gratis versie:

 • Hoge precisie video bijsnijden.
 • Ondersteuning voor multicam.
 • Exporteren naar 720p voor YouTube.
 • Een breed scala aan video-indelingen ondersteund.

Hoewel de meeste functies zijn inbegrepen, is 4K-video-ondersteuning voor YouTube en Vimeo alleen inbegrepen in de betaalde versie van de software. In vergelijking met Blender heeft Lightworks bijvoorbeeld veel geweldige videozelfstudies waarmee u sneller aan de slag kunt. Bekijk deze functievergelijking om te controleren of de gratis versie heeft wat je nodig hebt.

Voordelen: Zeer krachtige video-editor met veel geavanceerde functies.

Nadelen: 4K video-ondersteuning alleen in betaalde versie. Sommige gebruikers vinden Lightworks te geavanceerd.

Het beste voor: all-round desktop videobewerking.

 

3. Shotcut

Beschikbaar op Windows, Mac en Linux.

gratis video editor - Shotcut

 

Shotcut de beste gratis videobewerkingssoftware is beschikbaar op Windows, Mac en Linux.

Shotcut is , net als Blender, een volledig open source programma. Dit betekent dat u na het downloaden toegang krijgt tot alle functies zonder dat u een betaalde upgrade nodig heeft.

Deze video-editor ondersteunt een breed scala aan videoformaten en beschikt over een geweldige verzameling instructievideo’s. Hoewel deze videobewerkingssoftware geweldige functies heeft, kunnen sommige gebruikers de interface een beetje eigenzinnig vinden. Deze software is oorspronkelijk ontworpen voor Linux en dat is zeker te zien. Maar onder de motorkap is het nog steeds een video-editor van hoge kwaliteit.

Twee van de meest opvallende kenmerken zijn ondersteuning voor 4K HD-resolutie en het bewerken van de tijdlijn. Niet veel gratis versies van de software bieden ondersteuning voor 4K-resolutie. Shotcut vereist ook niet dat u uw video in de editor importeert: dit kan een tijdbesparing zijn als u te maken hebt met grote videobestanden.

Voordelen: native tijdlijnbewerking en ondersteuning voor 4K-resolutie.

Nadelen: eigenzinnige interface kan voor sommige gebruikers onaangenaam zijn.

Ideaal voor: 4K-, HD-videoprojecten.

 

4. VSDC Gratis video-editor

Beschikbaar op Windows.

gratis video editor - VSDC

 

De beste gratis videobewerkingssoftware die alleen beschikbaar is op Windows is VSDC.

VSDC is videobewerkingssoftware die alleen beschikbaar is voor Windows-gebruikers. De gratis versie heeft een krachtige set functies, waaronder kleurcorrectie en audiobewerking.

De pro-versie kost $ 19,99 en omvat beeldstabilisatie, ondersteuning voor voice-over en visuele golfvorm. Als u ervoor kiest om niet bij te werken naar de pro-versie, kost technische ondersteuning $ 9,99 voor een maand of $ 14,99 voor een jaar.

Voordelen: relatief eenvoudig om te leren met veel krachtige functies.

Nadelen: technische ondersteuning is niet gratis; Alleen Windows.

Ideaal voor: Windows-gebaseerde bewerkingsprojecten

 

5. Machete Video Editor Lite

Beschikbaar op Windows.

Machete Video Editor Lite

Machete Lite is een van de meest eenvoudige editors in de lijst en is geweldig voor snelle en eenvoudige bewerkingstaken. In de gratis versie kunt u geen audio bewerken, u kunt alleen audiotracks volledig verwijderen. Ook ondersteunt de gratis versie alleen AVI- en WMV-bestanden. De volledige versie kost $ 19,95 en stelt je in staat audio te bewerken en ondersteunt meer bestandstypen.

Voordelen: Super eenvoudig te leren en te gebruiken.

Nadelen: alleen Windows; ondersteunt niet zoveel bestandstypen als andere programma’s; geen audiobewerking.

Ideaal voor: eenvoudige videosplicing.

 

6. Avidemux

Beschikbaar op Windows, Mac en Linux.

Avidemux is een van de beste videobewerkingssoftware voor beginners, omdat de interface zeer eenvoudig te gebruiken is. Dit programma kan u helpen basistaken uit te voeren, waaronder:

 • Eenvoudig knippen
 • codering
 • filtering

Als je videobewerking helemaal nieuw bent, is dit misschien een goede plek om te beginnen.

Voordelen: Zeer eenvoudige software; u hoeft geen technische documenten te lezen.

Nadelen: niet zoveel functies als andere video-editors.

Ideaal voor: basistaken voor het bewerken van beginners.

 

7. HitFilm Express

Beschikbaar voor zowel Mac als Windows.

HitFilm Express

HitFilm Express is een van de meer professionele video-editors om de lijst te maken. Het bevat alle functies die u zou verwachten van een basiseditor (splitsen, bijsnijden en audiobewerking) plus nog veel meer. Hoewel sommige gebruikers HitFilm misschien een beetje geavanceerd vinden, is het zeker een van de beste allround gratis video-editors die er zijn. Het gratis pakket bevat meer dan 180 speciale effecten.

De tutorials zijn voornamelijk gebaseerd op bekende Hollywood-films zoals Star Wars, maar deze zijn zeer interactief en boeiend.

Voordat je deze software kunt downloaden, vraagt ​​Hitfilm je om een ​​statusupdate te delen op sociale media. Dit is echter een zeer kleine prijs voor dergelijke geavanceerde software. Ten slotte bevat Hitfilm een ​​winkel waar u add-ons kunt kopen, maar dit valt buiten het bereik van de meeste gebruikers, omdat de gratis functieset meer dan genoeg zou moeten zijn.

Functies inbegrepen:

 • Geavanceerde snijgereedschappen
 • Keying voor groen scherm effecten
 • Audio- en videofilters
 • Compositing tools
 • Lagen en maskeren
 • Ondersteuning voor 3D-video

Voordelen: echt professionele video-editor zonder het prijskaartje.

Nadelen: kan enige tijd duren om de interface te leren.

Het beste voor: YouTuber Vlogs – YouTube-upload is ingebouwd.

8. DaVinci Resolve

Beschikbaar op Windows, Mac en Linux.

DaVinci Resolve

DaVinci Resolve is misschien wel de meest geavanceerde video-editor op de lijst. Hoewel het veel professionele videofuncties heeft, blijven de interfaces intuïtief. Naast videosnijden en bijsnijden kun je audio beheersen en kleuren corrigeren. Je kunt het ook gebruiken om 2D- en 3D-titels aan je video toe te voegen. Als je alleen je video’s wilt bijsnijden en uploaden, is de uitgebreide reeks functies van DaVinci Resolve mogelijk te uitgebreid. Als uw videoproject echter iets geavanceerder is, is de gratis versie van deze software moeilijk te verslaan.

Functies inbegrepen:

 • Geavanceerd trimmen
 • Multicam-bewerking
 • Kleurcorrectie
 • Audio mastering

Voordelen: intuïtieve interfaces en ongelooflijke kleurcorrectie.

Nadelen: het brede scala aan functies maakt het een beetje overweldigend, en niet alle tutorials zijn gratis.

Ideaal voor: geavanceerdere projecten waarbij u kleuren moet corrigeren.

9. Openshot

Beschikbaar op Windows, Mac en Linux.

Openshot is volledig open source. Het herinnert sommige Mac-gebruikers misschien een beetje aan iMovie met zijn eenvoudig te gebruiken interface voor slepen en neerzetten. Openshot heeft echter meer functies dan iMovie, inclusief onbeperkte lagen en audiomixing. Deze gratis editor biedt een mooie balans tussen geavanceerde functies en een eenvoudige interface. Het biedt ook realtime voorvertoningen wanneer u overgangen tussen clips maakt.

Functies inbegrepen:

 • Onbeperkte tracks / lagen
 • Formaat wijzigen, schalen, knippen, knippen, roteren en knippen van video-overgangen met realtime voorbeelden
 • Compositing, beeldoverlays, watermerken
 • Titelsjablonen, titelcreatie, ondertitels 3D-geanimeerde titels (en effecten)
 • Geavanceerde tijdlijn (inclusief slepen en neerzetten, scrollen, pannen, zoomen en snappen)

Voordelen: Open source, onbeperkte lagen.

Nadelen: niet zo veel video-tutorials.

Ideaal voor: Geweldig voor gebruikers die net beginnen met videobewerking.

10. iMovie

Beschikbaar op Mac

iMovie

Good old iMovie komt ingebakken in Mac OS. Net als de meeste native Mac-apps is deze video-editor erg intuïtief in gebruik. Het beschikt over een interface voor slepen en neerzetten. Mac-gebruikers kunnen iMovie gebruiken als een speeltuin om de basisprincipes van videobewerking te leren. Als u eenmaal op snelheid bent, is het mogelijk dat alternatieve beste videobewerkingssoftware in deze lijst wellicht beter aansluit bij uw behoeften.

Functies inbegrepen:

 • Bibliotheek van vooraf gemaakte overgangen
 • Video bijsnijden
 • Audiobewerking
 • Gesplitst scherm
 • Ondersteuning voor 4K-resolutie

Voordelen: gemakkelijk te leren.

Nadelen: geavanceerde gebruikers kunnen functies een beetje beperkt vinden; import- en rendertijden kunnen een beetje traag zijn.

Het beste voor: Mac-gebruikers die aan de slag gaan met videobewerking.

11. VideoPad

Beschikbaar op Windows

VideoPad

VideoPad is een van de beste videobewerkingsprogramma’s waarmee u uw eerste stappen kunt zetten in de wereld van multimedia-videobewerking. Het is perfect voor iedereen die met videocomposities begint te spelen, omdat het eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is. Geavanceerde video-editors vinden het misschien echter te basic.

Functies inbegrepen:

 • Bibliotheek van vooraf gemaakte overgangen
 • Films exporteren in meerdere resoluties
 • 3D-videobewerking
 • Verminder camerabewegingen
 • Geluidseffectenbibliotheek

Voordelen: robuuste functies voor directe export naar YouTube en andere sociale platformen.

Nadelen: te eenvoudig voor meer geavanceerde gebruikers.

Ideaal voor: beginners die aan de slag gaan met videobewerking.

12. Freemake Video Converter

Beschikbaar op Windows

Freemake Video Converter

Freemake is een gratis video-omzetter die video’s kan wijzigen en converteren, audio uit videoclips kan extraheren en video’s kan insluiten op websites. Freemake is eenvoudig en snel en kan worden gebruikt bij het converteren van videoclips die op verschillende mobiele apparaten en gadgets kunnen worden afgespeeld. De software kan video’s converteren tussen meer dan 500 videobestandsindelingen en ondersteunt meerdere audio- en afbeeldingsbestandsindelingen voor het maken van diavoorstellingen en videoclips.

Functies inbegrepen:

 • Converteer video’s snel en eenvoudig
 • Films converteren met ondertitels
 • Converteer tussen 500+ formaten
 • Clips knippen, samenvoegen en roteren
 • Ondersteuning voor 4K-resolutie

Voordelen: geen specialistische kennis vereist.

Nadelen: bij de eerste installatie zijn sommige functies drie dagen vergrendeld.

Ideaal voor: video’s omzetten in talloze bestandsformaten.

Beste gratis videobewerkingssoftware voor mobiel

Deze apps zijn voor mensen die graag video’s van hun smartphones vastleggen en delen en video’s onderweg bewerken. Hoewel er veel geweldige apps voor videobewerking beschikbaar zijn, bevat deze lijst enkele van de beste, meest intuïtieve en gratis te gebruiken videosoftware voor mobiele apparaten.

13. Splice

Splice, een van de beste gratis videobewerkingssoftware voor mobiel, is alleen beschikbaar op iOS.

Splice

Splice is een van de populairste gratis videobewerkings-apps die beschikbaar zijn voor iPhone- en iPad-gebruikers. Van de makers van GoPro is deze app eenvoudig te leren vanwege de eenvoudige interface. Je kunt video’s bewerken en knippen in slechts een paar tikken. Voeg wat overgangen en geluiden toe uit de grote ingebouwde bibliotheek en je video is klaar om te delen.

Voordelen: eenvoudig en zeer gemakkelijk te gebruiken.

Nadelen: alleen beschikbaar voor iOS.

Het beste voor: wanneer tijd van essentieel belang is en u een video snel moet bewerken.

14. Quik

Beschikbaar op iOS en Android

Quik

Quik is een andere gratis videobewerkingsapp van de makers van GoPro. Deze app is vergelijkbaar met Splice, maar neemt een beetje bewerkingskracht weg van de gebruiker. Het heeft functies voor automatisch bijsnijden en bewerken die het bewerkingsproces versnellen, maar je kunt je clips nog steeds handmatig bewerken als je meer controle wilt.

Het is indrukwekkend wat Quik automatisch kan doen: het doorzoekt je video om geweldige momenten te vinden en kan zelfs overgangen toevoegen. Als je echt een snelle bewerking nodig hebt, is dit de app voor jou. In tegenstelling tot Splice is het ook beschikbaar voor Android-gebruikers!

Voordelen: Auto editing-functies.

Nadelen: sommige gebruikers willen misschien meer bewerkingscontrole.

Ideaal voor: snelle, individuele videobewerkingen.

15. Adobe Premiere Clip

Beschikbaar op iOS en Android

Adobe Premiere Clip

Adobe Premiere Clip is een zeer populaire videobewerkingsapp. Deze app is gekoppeld aan het bekende Premiere Pro-product van Adobe, maar werkt net zo goed als een zelfstandige app. Voeg muziek (van uzelf of uit de bibliotheek inbegrepen), overgangen toe, corrigeer de kleur automatisch en u bent klaar om uw video te delen.

Met zijn twee modi, Freeform en Automatic, kunt u kiezen of u de bewerkingscontrole behoudt of dat u Adobe overgangen laat kiezen en uw clip automatisch bijsnijdt. Adobe-gebruikers zullen blij zijn te weten dat deze app prachtig synchroniseert met andere Adobe-nietjes zoals Lightroom.

Voordelen: eenvoudig te gebruiken; Ondersteuning voor Adobe Creative Cloud.

Nadelen: mist een paar basisfuncties zoals de mogelijkheid om clips te draaien.

Ideaal voor: eenvoudige mobiele videobewerking.

Adobe Premiere Clip-beoordelingen bekijk gebruikersrecensies voor Adobe Premiere Clip

16. Horizon

Beschikbaar op iOS en Android.

Horizon

Horizon is een eenvoudige app waarmee gebruikers video’s horizontaal kunnen vastleggen, ongeacht de positie van hun telefoon. Wanneer we ons haasten om een ​​moment vast te leggen, kunnen we vergeten de telefoon te kantelen en de actie horizontaal vast te leggen. Deze app kan je helpen dat probleem op te lossen: alle opnames in de app worden horizontaal vastgelegd, ongeacht hoe je je telefoon kantelt. Bekijk deze demo om te zien hoe het werkt. Vermijd verticaal vastgelegde video’s en maak snelle video’s in de Horizon-app.

Voordelen: Zeer eenvoudig in gebruik; verspil nooit verticale inhoud.

Nadelen: Android-versie is niet zo geavanceerd als iOS-versie; sommige in-app aankopen kunnen nodig zijn, afhankelijk van uw behoeften.

Het beste voor: film altijd horizontaal vastleggen.

 

Beste gratis videobewerkingsapps voor Instagram

We houden allemaal van Instagram. Maar als eigenaar van een e-commercezaak weet u hoe belangrijk het is om uw merk er professioneel uit te laten zien. Breng je Instagram-verhalen naar het volgende niveau met deze videobewerkings-apps. Trouwens, alle hierboven genoemde mobiele videobewerkings-apps werken ook geweldig voor Instagram. Deze videobewerkings-apps zijn echter specifiek ontworpen met het Instagram-platform in gedachten.

17. Magisto

Beschikbaar op iOS en Android.

Magisto

 

Magisto is een bekroonde AI-video-editor. Voeg uw foto’s, video, muziek en wat u verder nog wilt toevoegen toe en het zal uw video automatisch bewerken en maken. En de resultaten zijn behoorlijk indrukwekkend. Door het type verhaal te kiezen dat u wilt vertellen, kan Magisto u veel tijd besparen door de slimme video-editor te gebruiken om uw professionele video te leveren. Geweldig voor snelle Instagram-berichten. Het lijkt erop dat je minstens een paar uur hebt besteed aan het bewerken van je verhaal.

Voordelen: de AI-resultaten zijn echt indrukwekkend.

Nadelen: je offert wat bewerkingsbesturing op voor snelheid.

Ideaal voor: snelle, professioneel ogende videobewerkingen.

 

18. Boomerang

Beschikbaar op iOS en Android.

Boomerang

Boomerang, beschikbaar op iOS en Android , is een app gemaakt door Instagram. Deze app helpt je je foto’s te gebruiken om aantrekkelijkere inhoud te maken. Maak een burst van maximaal 10 foto’s en Boomerang maakt er een minivideo van. Dankzij native ondersteuning kun je rechtstreeks vanuit de app op Instagram posten.

Voordelen: Zeer eenvoudig te gebruiken en inhoud te delen.

Nadelen: dit is eigenlijk een app met één functie.

Ideaal voor: van foto’s een aantrekkelijke video-inhoud maken.

 

19. Anchor videomaker

Beschikbaar op iOS en Android.

Anchor videomaker

Anchor Video Maker, beschikbaar op iOS en Android , is geweldig om audio-inhoud veel aantrekkelijker te maken. Laat die audiobestanden niet verloren gaan: geweldige video’s kunnen ook het leven beginnen als soundbites. Deze app transcribeert automatisch uw audiobestanden of podcasts in Instagram-vriendelijke video’s. Bekijk dit artikel voor een demo, zelfstudie en downloads.

Voordelen: maak audiobestanden deelbaar.

Nadelen: automatische transcriptie moet nog worden nagezien.

Ideaal voor: audiobestanden omzetten in sociale aandelen.

 

20. Hyperlapse

Alleen beschikbaar op iOS .

Hyperlapse

Hyperlapse is geweldig voor time-lapse-video’s. Deze app is eigenlijk ook gemaakt door Instagram, dus het heeft echt dat platform in gedachten. Door veel tijd te verdichten in een korte video, kan Hyperlapse interessante video’s maken voor je volgers. Deze app maakt ook de behoefte aan statieven overbodig vanwege de indrukwekkende stabilisatietechnologie.

Dit type time-lapse-video kan geweldig werken om te laten zien hoe een product wordt gemaakt. Als je klaar bent met je timelapse-video, kun je deze rechtstreeks delen op Instagram. Je kunt ook je time-lapse met maximaal 12x versnellen.

Voordelen: Stabilisatietechnologie betekent dat u geen statief nodig hebt.

Nadelen: iOS only; kan een paar pogingen duren tot je geweldige resultaten krijgt.

Ideaal voor: prachtige time-lapse-opnamen maken.

21. Apple-clips

Alleen beschikbaar op iOS .

Apple-clips

Hoewel sommige native Apple-apps tekortschieten, is Apple Clips een van de goeden. Deze app voorziet in de meeste van je videobewerkingsbehoeften voor Instagram. U kunt clips aan elkaar naaien en uw tijdlijn bewerken.

Twee van de coolste functies zijn de mogelijkheid om je achtergrond te bewerken en je inhoud een stripachtig gevoel te geven. De volgende geweldige functie is Live titels: neem gewoon een video op en Apple Clips voegt automatisch ondertitels toe terwijl je spreekt, synchroon met je stem. Nadat u klaar bent, gaat u gewoon terug en bewerkt u de titels om te controleren of ze correct zijn.

Voordelen: snel en gemakkelijk te gebruiken; Live titels functie.

Nadelen: alleen iOS.

Het beste voor: iOS-gebruikers die op zoek zijn naar snelle, interactieve, Instagram-vriendelijke bewerkingssoftware.

 

22. FilmoraGo

Beschikbaar op iOS en Android.

FilmoraGo

Last but not least komen we naar FilmoraGo . FilmoraGo is een solide videobewerkings-app zonder watermerken of betaalde abonnementen. Voeg muziek, overgangen toe en snijd videoclips bij vanuit de app. Je kunt eenvoudig thema’s, tekst en titels toevoegen aan je video’s. Er is een desktopversie vanaf $ 44,99 per jaar, maar je kunt nog steeds veel bewerkingsplezier halen uit de gratis mobiele app.

Voordelen: geweldig voor eenvoudige mobiele videobewerking.

Nadelen: niet zo goed als de desktop-app.

Meest geschikt voor: tekst, thema’s en overlays toevoegen om uw video’s aan te passen.

 

Samenvatting: Beste gratis videobewerkingssoftware

Gebruik de gratis videobewerkingssoftware in deze lijst om vandaag nog te beginnen met het maken van verbluffende video’s. Verhoog uw ROI en maximaliseer uw advertentie-uitgaven door productvideo’s en advertenties te maken die uw merk op een visueel aantrekkelijke manier presenteren.

Laten we het dus samenvatten en bekijken welke videobewerkingssoftware het beste bij u past.

Welke videobewerkingssoftware is het beste voor beginners?
Avidemux , Openshot , VideoPad

Welke videobewerkingssoftware te gebruiken voor geavanceerde projecten met 3D-animatie? 
blender

Welke videobewerkingssoftware te gebruiken voor 4K-, HD-videoprojecten? 
Shotcut

Welke videobewerkingssoftware is het beste voor op Windows gebaseerde bewerkingsprojecten? 
VSDC

Welke videobewerkingssoftware is het beste voor Mac-gebruikers die aan de slag gaan met videobewerking? 
iMovie

Welke videobewerkingssoftware is het beste voor videosplicing? 
Machete Lite

Welke videobewerkingssoftware is het beste voor het uploaden van vlogs naar YouTube? 
HitFilm Express

Welke videobewerkingssoftware is het beste als u kleuren moet corrigeren? 
DaVinci Resolve

Welke videobewerkingssoftware is het beste om video’s te wijzigen en te converteren, audio uit videoclips te extraheren en video’s in te sluiten op websites? 
Freemake

Welke mobiele app om te gebruiken wanneer u een video snel moet bewerken? 
Splice , Quik , Adobe Premiere Clip

Welke mobiele app is het beste voor het horizontaal vastleggen van video’s? 
Horizon

Welke apps voor videobewerking op Instagram zijn het beste voor snelle videobewerkingen? 
Magisto , Apple Clips

Welke Instagram-app is het beste om foto’s om te zetten in video-inhoud? 
Boemerang, beschikbaar op  iOS  en  Android

Welke Instagram-videobewerkings-app is het beste voor het omzetten van audiobestanden in sociale aandelen? 
Anchor Video Maker, beschikbaar op  iOS  en  Android

Welke Instagram-video-app is het beste voor het fotograferen van time-lapse? 
Hyperlapse

Welke Instagram-video-app is het beste voor het toevoegen van tekst, thema’s en overlays om video’s aan te passen? 
FilmoraGo

Breng uw Instagram-verhalen en YouTube-video’s naar een hoger niveau door deze video-editors te gebruiken om snel professionele resultaten te bereiken.

Veel plezier met bewerken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *