CAT T20, 9 redenen waarom dit de sterkste tablet met no-nonsense prijs is

Een helder artikel om meer te leren over de Caterpillar T20 Tablet. Wat de specificaties zijn, of je er mee kan gooien en werkt ie daarna nog, en wat als ik hem meeneem in bad?

CAT T20 van caterpillar

Caterpillar-T20-Tough-Tablet-Black

Caterpillar, vaak afgekort tot CAT en bekend van zijn zware machines voor onder meer wegenbouw, komt met zijn eerste robuuste tablet. De Cat T20 is speciaal ontwikkeld om in de zwaarst mogelijk omstandigheden te blijven werken, zodat de tablet aansluit bij de andere producten van het bedrijf.

IP68 Stof, Zand en Waterproof

Dat realiseert de tablet door IP68 stof-, zand- en waterproof te zijn en tot 30 minuten onderwater mee te gaan op een diepte van een meter. Anderzijds moet de militaire MIL SPEC 810G-standaard de tablet een val van 1,80 meter op een harde ondergrond laten overleven. De Cat T20 zal ook bij de slechtste weersomstandigheden, zeer hoge of lage temperaturen en luchtdruk functioneren.

De Caterpillar T20 Touch-tablet biedt een indrukwekkende 1,8-meter valbeveiliging in combinatie met 1m onderdompeling

Stoere en robuuste tablets zijn niet echt op dezelfde manier afgegaan als superkrachtige smartphones . Welnu, dat gaat allemaal veranderen, want Caterpillar heeft een Windows 10-tablet uitgebracht met een druppelcertificering tot 1,8 meter en kan gedurende 30 minuten onder water tot een diepte van 1 meter worden ondergedompeld.

Caterpillar heeft ervoor gezorgd dat deze tablet voor alles klaarstaat door hem tot 1,8 meter drop-proof te maken, waardoor hij ideaal is voor iedereen die op een bouwplaats werkt, of onhandig is.

Issie net zo snel als robuust? de specificaties..

Caterpillar voorziet de tablet van een Intel Atom Z8350 (quad-core) 1.44 GHz-processor en 2 GB aan werkgeheugen. De opslagcapaciteit komt uit op 64 GB, terwijl het apparaat loopt op Windows 10 Home. Verder kiest Caterpillar voor een 8-inch LCD 800 x 1280 scherm, een 7500 mAh accu, usb-3.0/DC-poort, een vijf megapixel camera aan de achterkant en een twee megapixel selfiecamera.

Supergeschikt voor licht Windows 10 Home gebruik.

De Caterpillar T20 is uitgerust met de Intel Atom Quad-Core-processor waarmee Windows 10 probleemloos op de tablet kan worden uitgevoerd. Dit is geweldig voor ingenieurs of architecten die bijvoorbeeld toegang tot de volledige versie van Windows nodig hebben terwijl ze onderweg zijn.

Aangezien de T20 de volledige versie van Windows 10 gebruikt, betekent de Intel Atom-chip in combinatie met slechts 2 GB RAM dat deze alleen geschikt is voor lichte gebruikers. Verwacht niet dat je een gevorderde toepassing probleemloos kunt uitvoeren.

Helaas komt de T20-tablet niet met (werkende) NFC oplossing of draadloos opladen. Er is wel een sensor aanwezig, maar niet bruikbaar. Het is een schande omdat dit een functie is die hand in hand gaat met ruige technologie, omdat het zo niet nodig is om met kabels te rommelen wanneer je bent bedekt met modder, water of stof of het risico loopt dat dit via de poorten in het apparaat terecht komt.

De 64 GB aan opslagruimte van de T20 kan extra worden uitgebreid tot 128 GB samen met behulp van de Micro SD-kaartsleuf, dus geen problemen daar.

CPU: Intel® Atom Z8350 (Quad-core) 1,44 GHz
GPU: Intel HD Graphics 400, 500 MHz, 12 cores
RAM: 2 GB
Opslag: 64 GB
Uitbreidbaar: Ja (2e SD-kaartsleuf tot 64 GB)

4G en overal online kunnen werken?

Met de 4G LTE-verbinding wil Caterpillar het product nog iets meer geschikt maken voor zijn productgroep. Toch is vooral de robuustheid in combinatie met het mogelijke gebruik in elke werksituatie en weertype wat de Cat T20 geschikt maakt. De klanten van het bedrijf werken in de bouw, industrie, logistiek en transport en bij hun bestaat de wens voor deze tablet, zo valt te lezen in het persbericht.

2 jaar lang zekerheid

Caterpillar heeft ook vertrouwen in de bouwkwaliteit omdat ze een indrukwekkende garantie van 24 maanden hebben opgenomen, wat het dubbele is van de gebruikelijke garantie die je krijgt op de meeste tablets.

Caterpillar-T20-Tough-Tablet-Dropproof

De 9 punten de CAT T20 te overwegen

Voordelen

 • Volledige Windows 10
 • 4G Klaar
 • 1,8 m Dropproof + IP67 (1 m / 30 min)
 • Gorilla Glass + Protector
 • Mini HDMI-uitgang
 • 24 maanden garantie

Nadelen

 • Slechts 2 GB RAM
 • 800 x 1280 resolutie
 • Geen snel opladen

Caterpillar-T20-Tough-Tablet-Waterproof

Maar een tablet is toch gevoelig op het scherm? deze niet!

Op de Caterpillar T20-tablet draait alles om stoere en robuuste referenties! Het 8-inch display is gemaakt met Corning Gorilla Glass met daarop een extra, af fabriek gemonteerde, schermbeschermer … dus je weet dat dit een tabletscherm is dat een zware mudda-fudda gaat worden!

Hoewel het beschermd kan worden, zal het niet mooi zijn met slechts een 800 × 1280 resolutie, die pixels zullen zichtbaar zijn voor iedereen om te zien.

Specificaties schermtechnologie:  8 inch scherm, 800 x 1280 resolutie, Gorilla Glass, 189 PPI

Voor bouwers door bouwers!

Qua bouwkwaliteit is de Caterpillar T20 gemaakt van een polycarbonaat waarbij alle 4 de hoeken van het apparaat zijn versterkt met een schokbestendig getextureerd rubber. Alle poorten zijn ook afgedekt om ze te beschermen tegen stof, vuil en water.

Met een IP-classificatie van 67 betekent dit dat de Caterpillar T20 tot wel 30 minuten onder water kan worden ondergedompeld op een diepte van 1 meter. Er is ook een getextureerde achterkant om gemakkelijker grip te krijgen als deze nat is.

Het is niet duidelijk uit de specificaties of de tablet water beschadigd zou raken als de poort niet goed was verzegeld, dus het kan openstaan ​​voor menselijke fouten.

Ik zie de robuuste tablet van Caterpillar worden gebruikt door bouwers, architecten, loodgieters en iedereen die een baan buiten een kantoor heeft … en natuurlijk, sommige Bear Grylls-wannabees …

Beschikbare kleuren: zwart

Caterpillar-T20-Tough-Tablet-covered-in-Dust

Caterpillar-Tough-Tablet-battery-life

Batterijduur

De Caterpillar T20 wordt geleverd met een beasty 7500mAh-batterij die je goed meeneemt naar je tweede dag bij normaal gebruik. Het is een schande dat er geen snelle lading is, maar 7500 mAh moet je de hele dag duren.

Camera

De camera op de Caterpillar T20 zal ook geen prijzen winnen met alleen een 5MP-lens. De selfie-camera staat ook slechts op 2MP, wat de kwaliteit van Skype en videochat zal schaden. Je kunt zelfs HD Skype niet bellen … sorteer het uit Caterpillar!

Als u een tablet zoals de T20 voor uw werk gebruikt, wilt u af en toe foto’s van hoge kwaliteit maken.

Camera achterzijde:

 • 5MP

Camera aan de voorkant :

 • 2MP

Caterpillar T20 – Het vroege oordeel

Over het algemeen heeft de Caterpillar T20 zware tablet zijn hoogte- en dieptepunten. Het is teleurstellend op het front van de specificaties, met slechts 2 GB aan RAM, een Intel Atom CPU onder de grond die is gekoppeld aan lage resolutie camera’s en een scherm met een lage resolutie.

Aan de positieve kant komt het met een garantie van 24 maanden, IP67 rating, 1,8 m dropproofing en een grote batterij.

Ik kan bepaalde markten zien waar de Caterpillar T20 aantrekkelijk zal zijn, maar voor de meeste mensen is het enorme prijskaartje genoeg om je uit te schakelen.

Beschikbaarheid en online bestellen

De Cat T20 is per direct verkrijgbaar op de productpagina bij o.a. Bol.com en bij geselecteerde verkooppunten. De tablet kost op het moment van schrijven 499.- euro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *