icloud verwijderen zonder wachtwoord - featured image

icloud gegevens en wachtwoorden wissen zonder wachtwoord in 2020

De gegevens van iCloud verwijderen zonder wachtwoord, voor geblokkeerde toestellen waar je het wachtwoord niet meer van weet. Dit artikel legt je precies uit hoe je toegang krijgt tot een iphone of ipad, door de wachtwoorden te verwijderen, zonder dat je hier een pincode, wachtwoord of vingerafdruk voor nodig hebt.

De oplossing die we voor je hebben werkt op alle huidige modellen iphones en ipads, en is kinderlijk eenvoudig te gebruiken.

Als je de stappen hebt doorlopen in dit artikel, kan je voor jouw model iphone of ipad altijd de toegang herstellen. Ook als het een tweede keer mis gaat.

Laat me er je snel meer over vertellen.

iPhone ontgrendelen zonder code, wachtwoord, vingerafdruk of pin nodig te hebben

iPhone ontgrendelen zonder code, wachtwoord, vingerafdruk of pin nodig te hebben

Je iPhone ontgrendelen zonder code is bijzonder handig als je deze vergeten bent. Los van alle trucjes dit te kunnen doen via iTunes, is ook dit vaak geen optie als je de wachtwoorden en codes niet (meer) hebt.

De icloud gegevens en wachtwoorden wissen zonder een wachtwoord te hebben is bijvoorbeeld nodig om Zoek Mijn Ipad uit te kunnen schakelen. Ook als je een toestel wilt instellen op je eigen icloud account, of een ander account, heb je toegang tot het toestel nodig.

De software van iMyphone- ‘LockWiper doet dit voor je. En geeft je binnen 10 minuten toegang, ook als je geen wachtwoorden, pincodes of vingerafdruk hebt om de telefoon te ontgrendelen.

Lockwiper werkt gewoon simpel, snel en doet precies wat je ervan verwacht, wat je reden ook is om dit te moeten doen.

Welke soorten toegangscodes kan het verwijderen

welke soorten toegangscodes kan lockwiper verwijderen

Lockwiper verwijdert bijna elke vorm van toegangscode die ingesteld is. Een wachtwoord instellen of vingerafdruk registreren is een van de veiligste methodes om je telefoon te vergrendelen. Maar wat als je deze niet meer weet, je vinger beschadigt is, of wakker wordt na een heftige nacht 🙂 . Het maakt voor lockwiper niet veel uit en kan de volgende toegangscodes probleemloos verwijderen.

4 nummer pincode

6 nummer pincode

Touch ID

Face ID

Redenen om iCloud te verwijderen zonder wachtwoord

Iedereen kan weer een andere reden hebben om zijn iCloud gegevens te moeten verwijderen zonder een wachtwoord nodig te hebben. Om een idee te geven van de reden en mogelijkheden zetten we ze hier neer. Alles wat gekoppeld is aan het oude iCloud account kan opnieuw ingesteld worden. Zo maak je jouw telefoon weer helemaal eigen.

MDM omzeilen, (mobile device management)

mdm verwijderen en omzeilen op iphone of ipad

Andere baan, telefoon meegenomen, maar nog steeds op afstand gemanaged door je oude werkgever. Ook het mdm kan verwijderd worden.

Restricties of screen time code vergeten

restricties of screen time code vergeten

Ook naar, denk je je kids te kunnen voorkomen uren met de telefoon te hangen, weet je zelf de codes niet meer. Lockwiper kan niet alleen deze codes maar ook vele anderen verwijderen met een paar klikken.

Het scherm is beschadigd en je kan je code niet invoeren

scherm beschadigd en je kan je code niet invoeren

Oei, tja, een ongeluk zit in een klein hoekje. Scherm gebroken en je kan je code niet meer invoeren? Dan is verwijderen van de code een optie, of het scherm laten vervangen. Lockwiper kan je in dat geval snel helpen om opnieuw toegang te krijgen tot de telefoon. Misschien kan je hem daarna niet helemaal goed bedienen, maar wel koppelen aan je computer om die backup nog even te maken. Of je fotos te redden die je aan het maken was voor je telefoon viel.

Tweedehands telefoon gekocht en iCloud is niet verwijderd door oude eigenaar

Dit is zoooo irritant, en makkelijk te vergeten als je een telefoon via marktplaats hebt weten te scoren. Tijdens gebruik of met het koppelen van je eigen gegevens blijkt de telefoon nog gekoppeld te zijn aan de vorige eigenaar. En denk je dat ie zijn of haar telefoon opneemt? Ook geen probleem. Misschien jammer van de leuke deal, maar voor een kleine investering kan je er alsnog maximaal gebruik van maken.

Je wilt zoek mijn iphone uitschakelen

zoek mijn iphone uitschakelen - icloud verwijderen zonder wachtwoord

Door een iphone of ipad te ontgrendelen van het bestaande iCloud account is het ook mogelijk om ‘zoek je iphone’  uit te schakelen. Alles wat gekoppeld was aan het oude iCloud account wordt verwijderd.

Een nieuw apple ID instellen in verband met overlijden

Een nieuw apple ID instellen - iCloud verwijderen zonder wachtwoord

Je hebt toegang tot een toestel nodig omdat hij of zij is overleden. Het is spijtig te horen dat je van een dierbare afscheid hebt moeten nemen, en tevens een goede reden om het appleID te moeten omzeilen. Met onderstaande stappen ben je er zeker van dat je toegang krijgt tot het toestel of apparaat.

Je wilt iCloud verwijderen zonder wachtwoord, want je gebruikt het emailadres niet meer

je gebruikt het emailadres niet meer- icloud verwijderen zonder wachtwoord

Nog een reden kan zijn dat je geen toegang meer hebt tot het email-adres wat gekoppeld is aan je toestel. En dan wordt het lastig om hier achter te komen. Je kan namelijk geen reset aanvragen, bewijzen dat jij toch echt eigenaar bent is moeilijk en tijdrovend. Na het verwijderen van de huidige icloud kan je het apparaat weer instellen met jouw huidige gegevens.

Hoe weet ik of het mogelijk is met mijn iphone of ipad

hoe weet ik of het met mijn iphone of ipad kan

Lockwiper heeft een vrij te downloaden proefversie beschikbaar. Het is een kleine download en simpel te installeren. Het vertelt je direct, na het aansluiten van de telefoon of tablet of het mogelijk is. Dus geen teleurstellingen achteraf.

Er zijn een paar voorwaarden die je wel alvast kunnen vertellen, waar jouw iphone of ipad aan moet voldoen om te werken met deze methode:

De iphone of ipad moet zijn geactiveerd

De iphone of ipad moet zijn geactiveerd

Het is belangrijk dat de iphone of ipad al eerder geactiveerd is geweest. Deze methode werkt dus niet met een nieuw apparaat, maar een nieuw apparaat heeft er ook geen slot op zitten. Zorg er voor, dat je weet of hij al geactiveerd is . Als je de telefoon bijvoorbeeld gisteren nog hebt gebruikt, dan is hij geactiveerd.

En meestal is dit het geval, omdat een iphone of ipad niet werkt zonder een activatie vooraf.

Geen verassing achteraf

De trial versie controleert een paar dingen om te zien of het mogelijk is met jouw type toestel. Dit kost je niets. Je download de software, installeert deze, start het op en sluit je telefoon aan op je computer. Volg de stappen in het scherm en je weet direct of het met jouw model mogelijk is.

Welk type iphone of ipad moet ik hebben

iCloud verwijderen zonder wachtwoord met Lockwiper werkt op alle IOS versies, maar ondersteunt alleen toestellen die geactiveerd zijn.

Om je een idee te geven van alle modellen, ondersteund het in ieder geval de volgende toestellen :

iPhone iPhone XR, iPhone XS (Max), iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Red, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5,
iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G
iPhone Alle modellen van de iPad Air, iPad mini, iPad Pro en iPad
iPhone iPod touch 6, iPod touch 5, iPod touch 4, iPod touch 3, iPod touch 2, iPod touch 1

Je kan deze specificaties ook hier vinden

Gratis ontgrendelen van iphone of ipad zonder wachtwoord en de lock omzeilen

Je kan de software voor het ontgrendelen van een icloud beveiligde iphone of ipad altijd eerst proberen. De trial versie laat je dan direct zien of het mogelijk is om de aangesloten iphone of ipad te kunnen ontgrendelen. Volledig gratis ontgrendel doet de software niet voor je, maar laten we eerlijk zijn. De prijs is ook niet om van te schrikken.

Deze tool geeft je weer volledig toegang tot jouw toestel (van honderden euro’s).

Lockwiper kortingscodes

Wat we wel voor je hebben is een kortingscode die nog eens $10,- voor je van de prijs afhaalt.

Coupon voor 10$ korting, volg de link:
LWIOS38OFF

Heb ik hier een abonnement voor nodig

Je hebt voor Lockwiper geen abonnement nodig, maar via de website lijkt dit op eerste gezicht wel zo. Je neemt namelijk een jaarabonnement af waarin je je telefoon meerdere malen kan ontgrendelen (indien nodig). Dit abonnement kan je echter direct na aankoop stopzetten. Je behoudt dan een jaar unlock mogelijkheid, en zit er niet aan vast .

Geen spijt van de aankoop

Spijt van deze aankoop hebben we zeker niet gehad. Juist omdat we al lang gezocht hadden naar een gratis alternatief om een iPad lock te verwijderen.

Alleen al de tijd die het bespaart verder te zoeken, tussen alle clickbaits op youtube, en onleesbare sites, maakt het de aankoop dubbel en dwars waard.

We hebben ook niet lang verder gezocht, nadat de Try-it-before-you-buy-it optie (trial) van de software heeft aangegeven dat het geen probleem was. Hierdoor kan je testen of het uberhaupt werkt met jouw versie van de iphone of ipad (de IOS versie).


 iCloud verwijderen zonder wachtwoord met iMyFone LockWiper – de review en stappen

In deze review van iMyFone Lockwiper ben ik begonnen de proefversie te installeren om de bekijken of het met mijn toestel zou werken. Immers had ik alle mogelijke wachtwoorden al geprobeerd en tot nu toe werkte niets.

Onderaan de pagina hebben we ook een video gelinkt die dezelfde stappen omschrijft als die hier beschreven

De instructies zijn kinderlijk eenvoudig: Installeer het programma, start het programma, en volg de stappen in het scherm. No nonsense. Aangezien er veel twijfelachtige websites zijn die voor dit soort problemen ‘claimen’ de oplossing te bieden, is het voor LockWiper een goudeerlijke claim.

De stappen die je nodig hebt zijn in essentie heel eenvoudig en voor iedereen uit te voeren die ooit eerder een programma heeft geïnstalleerd en gebruikt. Meer kennis heb je echt niet nodig. Het gaat als volgt…

Installeer iTunes voor Windows

Je hoeft iTunes zelf niet te gebruiken, maar het moet wel geinstalleerd zijn op je computer om de telefoon die je aansluit te kunnen herkennen. Itunes moet dus geinstalleerd zijn,  om het LockWiper programma te kunnen laten werken. De meeste gebruikers van een iphone hebben deze software al op hun computer of laptop staan.

Als je iTunes nog niet hebt is deze te downloaden van de Apple iTunes website, of via de software installatie tool van Ninite (aanrader).

Start iTunes een keer op

iTunes moet een keer opgestart zijn om te kunnen werken met LockWiper.

Start iTunes eenmalig op en accepteer de voorwaarden en standaard instellingen eenmalig.

Als iTunes is opgestart kan je het afsluiten.

Installeer de Gratis testversie van LockWiper

De software is te vinden op de productpagina van iMyFone – LockWiper. Eventueel kan je de software ook downloaden via onderstaande knope. Kies voor de ‘trial optie‘ als je het graag eerst proberen wilt voor je het koopt.

iMyFone LockWiper voor Windows downloaden | iMyFone LockWiper(Mac Download link)

Start LockWiper en sluit de iphone of ipad aan

Start de software en sluit je IOS apparaat aan als hierom wordt gevraagd.

Nu kunnen er 2 dingen gebeuren.

  1. Je hebt de software nog niet gekocht en hij vraagt je na herkenning om de software te activeren. Als dit het geval is weet je dat LockWiper jouw apparaat ondersteund en kan ontgrendelen.
  2. Je hebt de software gekocht en de licentiegegevens ingevoerd. Nu kan je kiezen voor de ontgrendeling die je nodig hebt.

de iPhone of iPad ontgrendelen zonder pincode of vingerafdruk

Als je niet meer in je apparaat kunt komen omdat je de toegangscode  bent vergeten kies dan eerst voor deze optie

iCloud verwijderen zonder wachtwoord - beginscherm 1

Dit zorgt er voor dat LockWiper voor jouw de huidige code achterhaalt en in beeld laat zien aan je.

Je moet de ipad kunnen ontgrendelen om bij de optie ‘Herstel alle instellingen’ te komen. Deze optie heb je bij de laatste stap nodig. Het zorgt er voor dat de iPad opnieuw start en ontgrendeld kan worden door de software. Houd er rekening mee dat je wel kiest voor de optie ‘Herstel alle instellingen‘ en NIET kiest voor de optie ‘Wis alle inhoud en instellingen‘. Wissen van de inhoud koppelt je apparaat opnieuw aan het oude iCloud ID en vergrendelt deze daar op.

 beperkingen en schermtijd code achterhalen als je deze niet meer weet

je hebt de beperkingen code nodig om het IOS apparaat te kunnen herstellen met de ‘Herstel alle instellingen’ optie in menu Algemeen.

iCloud verwijderen zonder wachtwoord - beginscherm

Naast het iCloud verwijderen zonder wachtwoord, werkt het programma ook om voor jouw de huidige “beperkingen code” te vinden. We hebben het nu niet over de inlogcode van het vergrendelscherm, maar de code om de beperkingen van het apparaat in en uit te kunnen schakelen.

Deze code heb je nodig om het apparaat ‘opnieuw in te stellen’ tijdens het volledig ontrendelen.

Volledig ontgrendelen van je ipad of iphone

De laatste stap is kiezen voor de optie ‘Ontgrendel Apple ID’.

 

 

De laatste stap is kiezen voor de optie 'Ontgrendel Apple ID' - iCloud verwijderen zonder wachtwoord
De laatste stap is kiezen voor de optie ‘Ontgrendel Apple ID’

Let tijdens deze stap goed op welke optie je kiest in het Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in. Houd je aan de instructies zoals je ze hierboven kan lezen en ziet op je scherm. Wanneer je kiest voor ‘Wis alle inhoud en instellingen’ kan het apparaat alleen nog worden ontgrendeld met het originele iCloud account die je nu juist probeert te omzeilen. Kies hier voor ‘Herstel alle instellingen’ en niets anders, voer daarna je code in en het ontgrendelen start en het apparaat start opnieuw op.

IOS device succesvol ontgrendeld screenshot - iCloud verwijderen zonder wachtwoord
IOS device succesvol ontgrendeld screenshot

Stappen na het ontgrendelen van je iPhone of iPad

De taal aanpassen

LockWiper stelt de iPad in op de engelse taal na het ontgrendelen. Dit kan je pas wijzigen als je de eerste stappen hebt doorlopen van de setup van je ipad..

Achtergrond instellen

LockWiper past tijdens het ontgrendelen de achtergrond van je ipad of iphone aan. Als je deze wilt wijzigen moet je dit nog even doen via Instellingen > Algemeen > Achtergrond.

iCloud gegevens wissen met behulp van een video

Hieronder is de instructievideo om iCloud te verwijderen zonder een wachtwoord met de software van LockWiper. Mocht de tekst je teveel worden, of wanneer je graag wilt zien wat de software je te bieden heeft:

Lockwiper is te vinden op de website van iMyFone

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *