VPN GG Chrome

Vpn gebruiken met GG onder Chrome. GG staat in dit geval voor GoodGame ( Empires ). Een spel wat via je browser op elke pc of laptop gespeeld kan worden. hier te vinden

afbeelding in-game van GG Empires op Google chrome
GG Empires op Google Chrome

Een VPN gebruiken onder Chrome om GG te kunnen spelen kan op verschillende manieren. Zo zijn er gratis vpn servers die je kunt gebruiken, maar ook extensies die je alleen in je Chrome browser gebruikt.

Om je de juiste richting op te sturen vertellen we je er hier graag meer over.

Waarom wordt er een VPN voor GG Empires gezocht

Door een VPN te gebruiken tijdens het aanmaken van een account, krijg je betere prijzen voor de GEMS die je in-game kan gebruiken. Dit werkt omdat het dankzij de VPN lijkt alsof je vanuit een ander land verbinding maakt. De prijzen voor de Gems zijn per land qua kosten verschillend.

Voorbeeld van de prijzen in-game voor gems vanuit Nederland
Voorbeeld van de Nederlandse store bij GG Empires, prijzen in euro’s

Is het gebruik van een VPN voor GG toegestaan

Het gebruik van een VPN voor GG is niet toegestaan, maar daarintegen lastig te bewijzen voor de makers. Ze verwijzen hiervoor vaak naar hun algemene voorwaarden. Ook wanneer je zoekt of dit wel of niet mag kom je forums tegen waarin dit uitgelegd wordt.

De reden hiervoor is simpel. Je maakt gebruik van lagere prijzen terwijl het gemiddelde inkomen vanuit je land veel hoger ligt. Hierdoor krijg je een voordeel ten opzichte van andere spelers.

Welke gratis vpn servers kan ik gebruiken

Er zijn online een aantal plekken waar je via een URL met een gratis VPN server kunt verbinden. Om de verbinding te maken heb je een stukje software nodig dat gratis te downloaden is. OpenVPN is zo’n programma, op de volgende link kan je meer lezen over OpenVPN

Online lijst met gratis vpn servers

De lijst met gratis vpn servers vind je op freevpn.gg, let er wel op dat de website niet altijd online is, en de vpn servers op deze pagina niet altijd online zijn.

Hoe je hier mee kunt werken lees je hier over OpenVPN.

Wat is de beste VPN provider om voor GG te gebruiken

De beste VPN provider voor dit doel ( en overigens al je andere zaken) is NordVPN. Zij leveren namelijk de mogelijkheid uit veel verschillende landen te verbinden, en zijn betrouwbaar qua stabiliteit én snelheid.

Ook al is een gratis VPN geen slechte optie, het is vaak beperkt in up-time. Up-time betekent dat deze gratis servers ook wel eens niet actief kunnen zijn. In in dat geval zal je weer op zoek moeten naar een ander.

NordVPN is een provider die al voor een 2á4 euro per maand een stabiele, snelle en betrouwbare service levert. Met daarnaast een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

GG VPN Extensie voor Google Chrome

Door een VPN extensie te installeren is het mogelijk om alleen binnen Google Chrome via VPN te internetten. Een lijst met mogelijke vpn extensies vind je in de Chrome store: https://chrome.google.com/webstore/search/vpn

Zoals je ziet zijn er voldoende extensies voor Chrome beschikbaar om GG Empires te kunnen spelen over VPN

Voordeel van VPN over je gehele internet verbinding( niet alleen de browser )

Een misschien betere manier is om de gehele internet verbinding van je computer over VPN te laten lopen. Een van de mogelijkheden om dit te doen is met OpenVPN.

Het voordeel hiervan is dat AL je internet activiteit anoniem blijft. Zo ziet je provider ook niet wat je aan het doen bent.

Nieuw account maken voor GG als je de VPN ingesteld hebt

Zodra jouw VPN verbinding is ingesteld is het mogelijk een nieuw account aan te maken voor GG ( GoodGame Empires ) die lijkt vanuit een ander land te komen. Kies voor de verbinding een land dat een lager gemiddeld inkomen heeft.

Een lijst van deze landen kan je bijvoorbeeld hier vinden in een PDF: Lijst met landen met lage inkomens

Eenmaal in het spel zul je al snel zien dat de aanbiedingen voor Gems een stuk voordeliger lijken te zijn.

Voor landen zoals Noord Amerika of Europese landen zul je zien dat prijzen een stuk hoger liggen

Wat is FreeVPN .gg

Freevpn.gg is een lijst met gratis te gebruiken VPN servers. Het is mogelijk om bovenaan de pagina het land te selecteren waar jij een VPN van wilt gebruiken.

Na het kiezen van een land, en klikken op submit, ververst de pagina en laat het je alle gevonden servers zien voor jouw keuze.

Wat heb je nodig om freevpn.gg te gebruiken op chrome

Om VPN gg onder Chrome te gebruiken heb je software nodig. De software die het eenvoudigst werkt is OpenVPN.

OpenVPN Connect om de verbinding te maken

OpenVPN connect is een gratis Client die automatisch reageert als je verbinding wilt maken. Met OpenVPN Connect verbind je eenvoudig met de VPN Server van jou keuze.

Als je meer wilt lezen over OpenVPN Connect lees dan onze pagina hierover, hier:

Hoe werkt openVPN ( in het kort)

OpenVPN draait in de achtergrond op jouw pc. En zodra je op de knop connect klikt wordt er een vpn verbinding met de gekozen server gemaakt.

OpenVPN kan gedownload worden via de volgende link: https://openvpn.net/download-open-vpn/

Hoe gebruik je freevpn .gg voor jouw apparaat